Hrvatsko arheološko društvo, Newsletter  #4. 12.06.2015. 
View this email in your browser

Newsletter HAD-a

ZNANSTVENI SKUP ŠIBENIK

Znanstveni skup i godišnja skupština HAD-a 

Rezultati arheoloških istraživanja na prostoru Šibensko-kninske županije.


6. - 9. listopada 2015.

Smještaj za sudionike skupa biti će u hotelu Vrata Krke -> http://vrata-krke.hr/

Prijave za smještaj moguće su do 1.9.2015. na mail Društva.
Priopćenja s projekcijama smiju trajati najviše 15 minuta. Društvo predavačima u hotelu plaća jedno noćenje s doručkom, u dvokrevetnim sobama. Predavači koji su ujedno i članovi Hrvatskog arheološkog društva ne plaćaju kotizaciju, a za ostale sudionike ona iznosi 100 kuna (ukoliko je uplaćena na račun Društva do 1.6.2015.). Nakon navedenog datuma kotizacija za sudjelovanje na skupu iznosi 200 kn.

Naslov i sažetak predavanja potrebno je dostaviti na na e-mail adresu Društva ili na email predsjednice društva do 1. rujna 2015.g.
hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr
jbalen@amz.hr

ZNANSTVENI SKUP

"ANTIQUITATIS SOLLEMNIA ANTIDORON MATE SUIĆ"

O stotoj obljetnici rođenja Mate Suića (Postire, 3. XI. 1915), neumornog istraživača, muzealca, sveučilišnog profesora i akademika, pokrenuto je u njegovu čast znanstveno okupljanje pod naslovom "ANTIQUITATIS SOLLEMNIA ANTIDORON MATE SUIĆ".

Zagreb - Zadar 3 - 6. studenoga 2015.

Međunarodni znanstveni skup organiziraju Katedra za staru povijest pri Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Arheološki muzej u Zadru, u suradnji s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti, Sveučilištem u Zadru, Hrvatskim arheološkim društvom i Institutom za arheologiju u Zagrebu.

Prijavu i sažetak priopcenja (do 900 znakova) ili kratak sadržaj postera (do 450 znakova) na e-adresu bkm@ffzg.hr do 15. lipnja 2015. godine.
Poziv i formular za prijavu možete naći na stranicama društva.

“TRADE – Transformations of Adriatic Europe (2nd – 9th c.)”

11. - 13. veljače 2016. Zadar.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na međunarodnom skupu TRADE mogu potrebne informacije pronaći na službenoj stranici skupa. Osnovni podaci: - rok za prijavu: 15. rujna 2015. - rok za uplatu kotizacije: 1. listopada 2015. Prijedlozi trebaju biti poslani na sljedeću adresu e-pošte: trade.zadar2015@gmail.com.

Prijavu i sažetak priopćenja možete poslati do 15. rujna 2015. na email adresu trade.zadar2015@gmail.com 

VAŽNA OBAVIJEST!

Poštovani članovi!
Prema novom zakonu o udrugama svaka udruga je dužna voditi popis svojih članova s podacima koji sadrži podatke o osobnom imenu (nazivu), osobnom identifikacijskom broju (OIB), datumu rođenja, datumu pristupanja udruzi, kategoriji članstva, ako su utvrđene statutom udruge te datumu prestanka članstva u udruzi, a može sadržavati i druge podatke.
Koristimo ovu priliku da Vas zamolimo, ako već niste da nam što hitnije dostavite ove podatke na email društva. hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr
 

UPUTE ZA NEWSLETTER
 

VAŠE OBAVIJESTI

Vrlo rado ćemo i Vaše obavijesti slati kroz naš newsletter koji će izlaziti tri puta godišnje. Kako bi i Vaše obavijesti, koje Vam šaljemo ovim putem, bile što kvalitetnije molimo Vas da uredništvu olakšate posao te da tekst ne prelazi 700 slovnih mjesta, a za najave izložbi i znanstvenih skupova molimo vas da tekst oblikujte u kratke natuknice. Načelno, kao model možete koristiti prethodni broj Newslettera. Ukoliko su informacije o događanju koje najavljujete postavljene na mrežne stranice molimo Vas nam da nam dostavite i link na njih. Uvijek je ljepše ako je popraćeno fotografijom po Vašem izboru. Također ukoliko imate informaciju da netko od članova društva ne prima newsletter biti ćemo zahvalni ako ga proslijedite te sugerirajte članu da se može prijaviti na listu klikom na predviđeni link na dnu newslettera ili neka valjanu adresu pošalje na službeni mail Društva.
hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr

Zapisinici, izvještaj o radu

godišnja skupština i zapisnik sjednice Središnjeg odbora

Navedene zapisnike možete pročitati na stranici "zapisnici Središnjeg odbora" ili "zapisnici godišnjih skupština". (na stranice možete otići i pritiskom na link)

Izvještaj o radu Društva možete naći ovdje.

Nove iskaznice

Društvo je izradilo nove iskaznice!
Nove članske iskaznice i markice  su poslane članovima koji su podmirili članarinu za tekuću (2015.) godinu.

Izdanja Hrvatskog arheološkog društva rok za predaju

Podsjećamo vas da su se prilozi za iduća Izdanja Hrvatskog arheološkog društva „Arheološka istraživanja u porječjima Kupe, Korane, Mrežnice i Dobre“ primali do 1. travnja 2015. Ukoliko želite predati rukopis učnite to što prije. Rukopis treba dostaviti isključivo na CD/DVD-u, ili pak poslati na e-mail Društva
Our mailing address is:
hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr
arhiv newslettera možete pratiti na stranicama društva
http://www.hrvatskoarheoloskodrustvo.hr/

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*