Poziv na znanstveni skup u Vinkovcima

Arheološki odjel Gradskoga Muzeja Vinkovci organizira Znanstveni skup: "Održivi razvoj - Mi i Oni ili Mi ili Oni?" u četvrtak i petak, 9. i 10. studenog 2017. godine u Vinkovcima, a povodom 45. godina od proglašenja Zaštićene arheološke zone u Vinkovcima.

Prosljeđujemo poziv:

"Pozivamo vas da se odazovete na naš skup „Održivi razvoj – Mi i Oni ili Mi ili Oni“, koji organiziramo povodom obilježavanja 45. godišnjice uspostavljanja Zaštićene arheološke zone grada Vinkovaca i 75. godine života dr. sc. Ivane Iskre-Janošić, kojoj i dugujemo zaslugu za uspostavljanje iste.

Molim Vas da nam pošaljete odgovor najkasnije do: 01. travnja 2017. godine.

Srdačan pozdrav iz sunčanih Vinkovaca

U ime Organizacijskog odbora, tajnica Skupa,

Anita Rapan Papeša"

Potpuni tekst pozivnice pročitajte OVDJE.

Prijavnicu za skup preuzmite OVDJE.

Poziv na znanstveni skup

Poziv na konferenciju "Metodologija i arheometrija"

Konferencija "TRADE - Transformations of Adriatic Europe"

Preliminarni program konferencije TRADE

Poziv na znanstveni skup "Methodology and Archaeometry"

Pozivamo Vas na 3. konferenciju "Methodology and Archaeometry" koja će se održati od 2. do 4. prosinca 2015. na Sveučilištu u Zagrebu, Filozofskom fakultetu, u organizaciji Odsjeka za arheologiju.

Detaljne informacije o konferenciji i predaji sažetaka možete pronaći OVDJE.

Poziv na znanstveni skup

Znanstveni skup "Prapovijesni lovci skupljači i ratari na Jadranu i susjednim područjima"

Konferencija "Trasnformations of Adriatic Europe"

Josip Kunkera i prošlost čaglinskog kraja

Obavještavamo Vas da će 28. studenog 2014. u Požegi biti održan skup "Josip Kunkera i prošlost čaglinskog kraja". Skup će biti održan u organizaciji Hrvatskog arheološkog druptva, Katoličke gimnazije, Zavoda za znanstveni i umjetnički rad i Povijesnog društva Požega, a otvaranje će se održati u 9:30 sati u Dvorani Bl. Alojzija Stepinca u Požeškoj biskupiji (na Trgu svetog Trojstva).

Program skupa možete pregledati OVDJE.

Najava - MetArh

Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ima čast pozvati Vas na 2. znanstveni skup "Metodologija i arheometrija" koji će se održati u Konferencijskoj dvorani Knjižnice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 4. i 5. prosinca 2014. s početkom u 9 sati.

Program skupa i knjigu sažetaka možete pregledati OVDJE.

povratak na vrh >>